20 Maart Algemene Leden Vergadering

Wij nodigen alle leden van de vereniging van harte uit voor jaarlijkse ledenvergadering op 20 maart 2019
Vanaf 19.45u bent u van harte welkom in Wijkcentrum De Oude Wereld. Om 20.00u starten we met de ledenvergadering.Graag tot ziens op 20 maart in Wijkcentrum De Oude Wereld in Alphen aan den Rijn. Deze avond is alleen toegankelijk voor (ere)leden van vereniging EHBO Alphen aan den Rijn-Centrum.

4 December was het weer een examenavond

Op dinsdag 4 december hebben onze cursisten Eerste Hulp examen gedaan. Na 12 weken hard werken en leren zijn ze door het exmenteam van het Oranje Kruis stevig aan de tand gevoeld. Iedereen die hiervoor is geslaagd van harte gefeliceerd met het behalen van het diploma Eerste Hulp.

Cursus Eerste Hulp aan Kinderen op 9 januari 2019 van start

Op 9 januari starten wij, bij voldoende aanmeldingen, weer een nieuwe cursus Eerste Hulp aan Kinderen. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Als u de cursus bij wilt volgen meld u dan aan via ons inschrijfformulier.

Cursus Eerste Hulp aan Kinderen uitgesteld.

De Cursus Eerste Hulp aan Kinderen kon helaas niet doorgaan. Bij voldoende aanmeldingen plannen wij begin 2019 weer een nieuwe cursus.

Op 4 september zijn wij van start gegaan met de cursus Eerste Hulp

Tot en met begin december worden de cursisten geleerd hoe ze moeten handelen bij een slachtoffer. De lessen omvatten theorie maar vooral veel praktijk oefeningen. Oefeningen met elkaar, met medewerking van een LOTUS Slachtoffer en natuurlijk op reanimatiepoppen.

Op 4 en 5 september gaan we weer van start met nieuwe cursussen

Op 4 september gaan we van start met een nieuwe basiscursus Eerste Hulp (EHBO). Op 5 september starten we met een nieuwe cursus Eerste Hulp aan Kinderen. Meer informatie vindt je in het  cursussen op deze site.