4 December was het weer een examenavond

Op dinsdag 4 december hebben onze cursisten Eerste Hulp examen gedaan. Na 12 weken hard werken en leren zijn ze door het exmenteam van het Oranje Kruis stevig aan de tand gevoeld. Iedereen die hiervoor is geslaagd van harte gefeliceerd met het behalen van het diploma Eerste Hulp.

Cursus Eerste Hulp aan Kinderen op 9 januari 2019 van start

Op 9 januari starten wij, bij voldoende aanmeldingen, weer een nieuwe cursus Eerste Hulp aan Kinderen. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Als u de cursus bij wilt volgen meld u dan aan via ons inschrijfformulier.

Cursus Eerste Hulp aan Kinderen uitgesteld.

De Cursus Eerste Hulp aan Kinderen kon helaas niet doorgaan. Bij voldoende aanmeldingen plannen wij begin 2019 weer een nieuwe cursus.

Op 4 september zijn wij van start gegaan met de cursus Eerste Hulp

Tot en met begin december worden de cursisten geleerd hoe ze moeten handelen bij een slachtoffer. De lessen omvatten theorie maar vooral veel praktijk oefeningen. Oefeningen met elkaar, met medewerking van een LOTUS Slachtoffer en natuurlijk op reanimatiepoppen.

Op 4 en 5 september gaan we weer van start met nieuwe cursussen

Op 4 september gaan we van start met een nieuwe basiscursus Eerste Hulp (EHBO). Op 5 september starten we met een nieuwe cursus Eerste Hulp aan Kinderen. Meer informatie vindt je in het  cursussen op deze site.